18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 21, 2012 18:23:00 GMT 2
Olid Brittany viimased nädalad Tree Hillis enne, kui ta valmistus New Yorki kolima. Ilmad olid juba üsna jahedad ja seega kandis tüdruk oma armsa valge kleidikese peal sama värvi jakikest ja kaelas lillat salli. Kuna ta võttis neist nädalatest viimast, tahtis tüdruk kindlasti ära käia veel Karen's Cafes koogikesi söömas, sest ta teadis, et seal on parimad koogikesed. Ta võttis endale päris mitu tükki hapukoorekooki, siis mõned soolasemad pirukad ja kohvi ning istus lauda. Ta otsustas soolasemaid asju ennem sööma hakata ja hammustas oma pirukat, segades samal ajal ka oma kohvi, et see natuke kiiremini jahtuks. Outfit: 4.bp.blogspot.com/_EQXYbO9ByYQ/S6sGnAmmXAI/AAAAAAAAAF4/iMYgvD_OqVo/s1600/nina-dobrev-krma-metallic-silver-jade-jacket-vampire-diaries-1.jpgOT: Luke!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2012 21:37:01 GMT 2
Luke oli oma lemmikuid saiakesi alati Karen's Cafe'st leidnud. Seetõttu astus ta parasjagu tolle kohviku uksest sisse, et mõned saiakesed koju nii endale kui Lexyle kaasa võtta. Lex küll ei teadnud, et Luke sinna läks ning tal polnudki vaja teada - muidu oleks kutt endale ülipika nimekirja kaasa saanud ja terve kohviku tühjaks ostnud. Järjekorras seistes oli mehel aega ringi vaadata ja seega silmas ta eemal Brittanyt. Nende viimasest kohtumisest oli möödunud juba tükk aega. Plaanid olid muutunud - ta ei võtnud toitu kaasa, vaid jäi seda siia einestama. Luke tellis endale kaks viinerisaiakest koos sinepiga ning maasikakoogi. Lisaks kohvi koore ja suhkruga. Toidu eest maksnud, suundus nooruk Brittany poole ja asetas kandiku lauale. "Hei, Brit. Ma usun, et sul pole midagi selle vastu, kui liitun. Paistad liiga üksik olevat," muigas Luke ning võttis siis istet neidise vastas.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 21, 2012 23:08:20 GMT 2
Brittany näole ilmus naeratus ja ta mugis oma pirukat edasi. ,,Olengi üksik viimasel ajal," tunnistas neiu. Hemingwaydest ei teadnud ta ammuilma enam midagi, Treyga tal midagi välja ei tulnud, kõik olid lihtsalt kuskil omas mullis ja Brit oli see üksik hing. ,,Aga rõõm sind jälle näha üle pika aja," ütles näitsik Luke'ile. Ilmselt oleks ta tahtnud noormeest kallistadagi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 9:31:59 GMT 2
Luke kortsutas kulmu. "Kui sa minuga oleksid, siis poleks sa üksik," nentis kutt. Tal poleks midagi selle vastu, kui Brit temaga niisama hängiks. "Sind samuti," sõnas nooruk kerge naeratusega, hoides pilku tüdruku pruunidel silmadel. "Sügis on kohe siin. Lähed sa ülikooli kuskile?" uuris Luke, hammustades enda viinerisaiakesest esimese ampsu. Tema lemmik.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 22, 2012 15:30:06 GMT 2
Brittany naeratas. ,,Ma oleks küll, aga sa oled nii eemal olnud viimasel ajal," lausus neiu. Ta tõesti nägi Luke'i üle pika aja, ei teagi, mida see mees teeb. Samas poleks tal ju midagi selle vastu, kui ta ise ka kutiga saaks rohkem koos olla. ,,Jah, tegelikult mul on siin Tree Hillis viimane nädal," vastas näitsik Luke'i küsimusele. ,,Järgmine nädal kolin juba New Yorki."
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 15:53:36 GMT 2
Luke turtsatas kergelt. "Sa oleks võinud mulle helistada. Oleks saanud plaane teha," muigas kutt ning hammustas järgmise ampsu. "Kahju, et sa lähed. Ma hakkan sind igatsema. Kuid edu sulle sellegipoolest," lausus ta. Luke oleks samuti ülikooli läinud, kui tal raha oleks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 26, 2012 20:44:02 GMT 2
,,Ja sa oled kohe alati valmis minuga kuhugi tulema, kui ma vaid helistan?" küsis Brittany, näol flirtiv naeratus. ,,How sweet is that." Ta hammustas oma kooki ja jõi kohvi peale. ,,Yeah, I'll miss you too," lausus neiu.
|
|